AÇIK ÇAĞRI: SAHNE SANATLARI EĞİTİMİNDE SINIR İHLALİ

Atölye yatay bir yapılanmaya herkese kulak vermeye hazır bir tür birlikte düşünme, fikir üretme ve tartışma zemini hedefler. Nihai amaç bu atölyeler sonucunda bu konulara duyarlı bir öğrenci örgütlenmesi kurmaktır.

AÇIK ÇAĞRI: SAHNE SANATLARI EĞİTİMİNDE SINIR İHLALİ

Sahne sanatları eğitiminde eğitmenin fiziksel ve psikolojik tacizi nedir? İstismar, taciz, cinsel saldırı, homofobik ve transfobik şiddet, ırk, etnik ve inanç ayrımcılığına karşı eğitim hayatmızda nasıl farklılıklar yaratırız? Öğrenci eğitmenden ne bekler? Eğitmen zorbalığı nasıl tanımlanır, öğrenciler ne yapmalı? Sonsuz sorular ışığında öğrenci hakları üstüne düşünsel bir atölye.

Atölye Sahne Sanatları alanında eğitim gören tüm öğrenci arkadaşlarımıza açıktır. Atölye öncesi yukarıda bahsedilen kavramlar üstüne düşünsel jimnastikler ve araştırmalar yapmanızı tavsiye ederiz.

Panele katılmak isteyen kişiler aşağıdaki e-mail adresimize taleplerini iletebilirler.
sahnesanatlariogrinisiyatifi@gmail.com
(Panel esnasında güvenli ve çok sesli bir ortam yaratılabilmesi adına katılım e-postalarınızda ad, soyad ve okul belirtilmesini rica ederiz.)